fbpx

Real Madrid Foundation Clinics Andorra

SOBRE NOSALTRES

Benvinguts a les clíniques de la FUNDACIÓ Real Madrid d'Andorra

El Reial Madrid és un dels millors equips de clubs de tots els temps. L’equip d’avui està ple d’estrelles com Eden Hazard, Karim Benzema, Toni Kroos, Luca Modric, Vinícius Júnior i altres. El Reial Madrid també té una Fundació que desenvolupa programes de clíniques arreu del món.

LA CLÍNICA DE LA fundació REAL MADRID FORMA PART DE LA FUNDACIÓ DEL CLUB

El Real Madrid és el rècord de campió d’Espanya i 14 vegades guanyador de la Lliga de Campions. El club és conegut com “El millor club del segle XX” (FIFA) i va ser premiat nombroses vegades pel seu treball juvenil. La Fundació Reial Madrid, la fundació del club, dóna suport als valors esportius, socials i culturals a nivell mundial, així com a projectes esportius. Les oportunitats que té el club, especialment la descendència, estan destinades a beneficiar-se de l’educació, l’activitat social i el compromís. Nosaltres, la Clínica Fundación Real Madrid, formem part de la fundació i seguim aquesta missió.

“AL REAL MADRID S’APRÈN ELS VALORS FONAMENTALS DES DE INFANTIL, PER A MADURAR COM A HUMÀ I COM A FUTBOL!”

 – Daniel Carvajal, actual jugador del Reial Madrid i format a “La Cantera”

Què inclou a les clíniques?

El Programa de Formació de la Fundació Reial Madrid està dissenyat per a jugadors de futbol júnior i juvenil.

El programa se centra en l’entrenament individual avançat en tècnica i tàctica, resolució de problemes i presa de decisions sobre el terreny de joc, així com experimentar els valors associats al Reial Madrid com el lideratge, el treball en equip, el respecte als altres, la solidaritat i l’esforç. Cada sessió de formació inclourà:

Informar als jugadors dels objectius i continguts de la sessió
Les tasques estaran relacionades amb els objectius i continguts de la sessió, des de simples fins a complexes simulant competició
Les tasques seran senzilles amb l’objectiu de repetir els objectius.
Les tasques han d’estar orientades, atacant i defensant zones i per posicions concretes